revisionsA la clínica d’ortodòncia Bibiloni-Tribó som especialistes en el Sistema Damon, que permet que les cites durant el tractament siguin més curtes i més espaiades. En molts casos passaran fins a dos mesos i mig entre cites. Això pot afavorir oblidar-se’n fàcilment, raó per la qual sempre les recordem un dia abans mitjançant un sistema automatitzat de missatges SMS.

A cada cita revisarem l’estat general de la boca i ajustarem els aparells. L’aparatolgia ortodòntica afavoreix l’acumulació de tosca i placa bacteriana, que anirem eliminant quan calgui per mantenir la salut de les teves dents i genives durant el tractament. Anirem fent fotografies de l’estat de la mossegada per comparar-les amb les de la cita anterior, i sempre que sigui necessària farem una radiografia panoràmica. D’aquesta manera assegurem un seguiment exhaustiu del cas amb l’objectiu d’obtenir el millor resultat, fent que el transcurs del tractament sigui controlat i agradable.

 

Horari d’atenció

Bibiloni-Tribó és una clínica que no depèn de col·laboradors externs per dur a terme els seus tractaments. Els nostres doctors són els ortodontistes i hi són cada dia, matí i tarda, fet que assegura la total disponibilitat horària per atendre els nostres pacients, i sempre en mans dels mateixos professionals.

Visites d’urgència

Les urgències en ortodòncia són molt poc freqüents, i menys encara utilitzant el Sistema Damon, però en cas que en el transcurs del tractament sorgeixi algun problema podem solucionar-lo el mateix dia. Si es dóna el cas, recomanem concertar cita prèvia d’urgència per telèfon per evitar esperes innecessàries.