La clínica d’Ortodòncia Bibiloni-Tribó està dotada de tots els mitjans necessaris per dur a terme qualsevol tipus de tractament d’ortodòncia. Comptem amb equipaments d’última tecnologia, que ens permeten que el pacient disposi de tota la informació en el diagnòstic i pla de tractament el dia de la primera visita i sense sortir de les nostres instal·lacions.

Software 3D

3B Orthodontics és un programa informàtic creat exclusivament per nosaltres, que ens permet gestionar tota la informació dels nostres pacients i organitzar-ne les cites, recordant-les-hi per SMS automatitzats un dia abans, sempre complint amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal. A més, comptem amb sofisticades eines en 3D que permeten simular els moviments que hi haurà durant el tractament i preveure com acabarà cada cas.

Equipament

Tots els equipaments de la nostra clínica estan dissenyats per a la pràctica exclusiva en ortodòncia, i cap altre tractament dental. Això ens garanteix poder estar sempre a l’última en tecnologia aplicada a l’ortodòncia i utilitzar materials de vanguarda, fent més còmodes i exitosos els nostres tractaments.

Radiologia digital

Gràcies al servei de raigs X que oferim, els nostres pacients gaudeixen de la comoditat de no haver de sortir de les nostres instal·lacions per fer-se les radiografies panoràmiques i laterals de crani (ortopantomografies i teleradiografies) necessàries per a diagnosticar i fer el seguiment dels tractaments. El nostre equip de raigs X és digital i permet oferir a l’instant imatges de més qualitat i nitidesa que la radiologia convencional, reduint les radiacions a una tercera part.

Esterilització

Hem habilitat una sala destinada específicament al manteniment del material, que disposa dels mecanismes necessaris per dur a terme tots els sistemes de desinfecció i esterilització sota la normativa europea vigent, sotmesos de forma rutinària a tests microbiològics que certifiquen l’eficàcia del procés d’esterilització.