L'ortodòncia lingual és l'alternativa ideal per a pacients adults que no vulguin mostrar els aparells durant el temps que duri el seu tractament, evitant que se'n vegi afectada la seva vida social i laboral. És el tractament estètic que millors resultats ofereix, ja que combina la llibertat de moviments que permet qualsevol sistema de brackets convencionals, amb l'avantatge estètic que suposa el fet que estiguin col·locats a la cara interna de les dents, esdevenint així en l'únic sistema d'ortodòncia completament invisible que existeix.

Després de la creació d'un model virtual en 3D de la boca del pacient, i la simulació dels moviments que s'hi han de portar a terme, es fabriquen els brackets perfectament adaptats a la superfície lingual de cada dent, així com la seqüència d'arcs predoblegats robòticament segons el pla de tractament previst. D'aquesta manera, els tractaments d'ortodòncia lingual es creen de forma específica i de manera individualitzada per a cada pacient.

A Bibiloni-Tribó som especialistes en ortodòncia de baixa fricció, raó per la qual el brackets linguals que utilitzem també són d'autolligat, amb tots els avantatges de comoditat, rapidesa i facilitat de moviments que això suposa.

mare i filla amb ortodoncia lingual
ortodonica_lingual.jpg.001