imagesInvisalign és el sistema d’ortodòncia estètic que es presenta com la millor alternativa als tractaments tradicionals amb brackets. Es tracta d’una sèrie de fèrules transparents assistides per ordinador que es van col·locant de forma progressiva per anar movent les dents de manera planificada i individualitzada.

Després de fer el diagnòstic del cas i establir-ne el millor pla de tractament, creem un model virtual en tres dimensions de la boca del pacient mitjançant l’escanner intraoral iTero Element, que ens permetrà simular tots els moviments que volem dur a terme per aconseguir el millor resultat. Una vegada programat tot el tractament, es creen tota la sèrie d’alineadors que t’aniràs col·locant al llarg del tractament, i que hauràs d’anar-te canviant progressivament cada 2 o 3 setmanes. Cada nou alineador presenta petites modificacions sobre l’anterior, que és el que va forçant les dents a anar-se movent. La durada del tractament dependrà directament del nombre d’alineadors que s’hagin programat per solucionar el teu cas, que alhora dependrà de la complexitat del problema que presentis.

A part que els alineadors són totalment transparents i amovibles, un dels avantatges d’Invisalign és que abans de començar el tractament se’n pot veure el resultat final en una simulació en 3D per ordinador, i predir-ne la durada exacta. De totes maneres, és un sistema amb diverses limitacions i no tots els casos es poden tractar amb Invisalign. És important diagnosticar bé el cas i establir-ne els objectius de tractament per decidir quina és la millor tècnica per atacar el problema.

invisalign2345