Els tractaments d’ortodòncia generalment són llargs i requereixen de diverses cites de seguiment fins a acabar-los. Sabent-ho, hem dissenyat la clínica afavorint un ambient relaxat i agradable, amb espais i colors que facin sentir còmodes als nostres pacients.

Les instal·lacions són totalment noves, i la seva distribució està basada en aprofitar al màxim la llum natural que entra a través de les dues grans finestres que caracteritzen la nostra façana, i que il·luminen pràcticament totes les estances de la clínica. Cada una de les sales està perfectament adaptada a la funció que s’hi ha de realitzar, i equipada amb la tecnologia necessària per dur a terme qualsevol tractament d'ortodòncia.

Visita Virtual
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Sala d'espera

La sala d'espera està equipada amb fil musical i material de lectura per a totes les edats perquè l'estança dels nostres pacients hi sigui entretinguda i confortable.

Clínica

A l'espai clínic hi hem instal·lat dos equips d'ortodòncia separats per una mampara fixa de vidre glaçat, preservant la intimitat entre pacients, però mantenint l'amplitud de l'espai.

Accessos

Tota la clínica està distribuïda en una sola planta i a peu de carrer, eliminant les barreres arquitectòniques, i amb totes les facilitats d'accés per a minusvàlids.