734483_1463218590562112_1484869805_n

Tot evoluciona i, com molts d’altres, el món de l’odontologia es va especialitzant. Cada vegada més, com a pacients busquem que el doctor que ens ha de tractar sigui especialista en el problema que tenim, i a més volem que sigui dels millors en el seu camp. A Ortodòncia Bibiloni-Tribó apostem per aquest model d’odontologia, i per això ens dediquem a l’ortodòncia en exclusiva, que significa que només ens dediquem a tal disciplina i que en som especialistes.

L’ortodòncia és l’especialitat dins l’odontologia que s’encarrega de diagnosticar, prevenir i tractar les malposicions dentals i el correcte desenvolupament dels maxil·lars, amb un objectiu no només estètic, sinó també de millora en la funció masticatòria i, en definitiva, de la salut bucal en general.

Des de la nostra clínica assegurem un tracte completament personalitzat, i en constant comunicació amb el teu odontòleg de confiança. Nosaltres diagnosticarem la maloclusió i, en cas de requerir algun tractament dental aliè al d’ortodòncia, ens posarem en contacte amb ell per tal de solucionar-lo, tant sigui abans, durant com després del tractament d’ortodòncia. El nostre objectiu sempre serà que el resultat final del cas sigui el millor.

Tractar-te a la nostra clínica significa tenir sempre a disposició el teu ortodontista, ja que els doctors Bibiloni i Tribó estan sempre a les nostres instal·lacions. No depenem de col·laboradors externs per dur a terme els nostres tractaments d’ortodòncia, de manera que tenim completa disponibilitat horària per atendre’t tant a les cites de revisió i seguiment, com en les urgències que puguin anar sorgint. A més, al ser els propis ortodontistes els responsables de la clínica, assegurem que en cap cas et trobaràs a mig tractament amb un canvi inesperat d’ortodontista, i sempre acabaran el teu cas els mateixos doctors que l’hagin iniciat.

La nostra filosofia, doncs, passa pel millor tracte als nostres pacients, intentant que el transcurs del tractament sigui el més agradable possible, i que en quedis plenament satisfet amb el resultat. Tot, sense deixar de banda l’absolut respecte als nostres companys de professió, amb qui valorarem tots els casos tenint en compte que els nostres són també els seus pacients.

Instal·lacions

Tecnologia

equip

Solidaritat

Sostenibilitat