Des dels inicis de la seva activitat professional, els doctors Francesc Bibiloni i Carme Tribó han estat lligats a la millora de la salut dental de les comunitats més desfavorides. Havent estat voluntaris de diverses ONGs de 3r i 4t món, l’any 2007 inicien un projecte de cooperació internacional amb Zerca y Lejos, una ONG de desenvolupament integral que treballa a Camerun, de la qual en són cofundadors del programa d’odontologia. Des d’aleshores, i de manera totalment desinteressada, n’assumeixen el càrrec de Coordinadors de Catalunya i hi participen de manera intensiva tant en la planificació estratègica dels projectes com en el seu desenvolupament sobre el terreny.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

A banda del compromís social directe dels doctors, a la clínica d’Ortodòncia Bibiloni-Tribó, conscients que falten iniciatives privades de cooperació per tirar endavant els projectes d’ajuda als més necessitats, contribuïm indirectament amb donacions econòmiques mensuals a l’ONG Zerca y Lejos, per tal que puguin dur-se a terme els projectes que gestiona a Camerun, siguin del programa d’odontologia o no.

Zerca y Lejos porta a terme quatre plans de desenvolupament integral a Camerun, i el seu Programa d’odontologia, emmarcat dins el pla de salut, és un dels projectes més sòlids que actualment existeixen en Cooperació Oral Internacional.
Logo ZyL

logo

Ortodòncia Bibiloni-Tribó forma part de la iniciativa “Clínicas Cooperantes“, gràcies a la qual clíniques dentals de tot el país col·laboren en els projectes del programa d’odontologia de Zerca y Lejos.